Skip to content

Milieusticker Euro Disneyland Parijs

Gaat u dit jaar met de auto naar Euro Disneyland Parijs? Zorg dan dat u in het bezit bent van een vignet voor Disneyland Parijs!

De Franse overheid heeft een milieusticker verplicht gesteld voor automobilisten. Behalve een vignet dient u zich aan meer regels te houden wanneer u naar Disneyland gaat, wilt u weten welke dat zijn? Lees het artikel hieronder!

Vignet Disneyland Parijs kopen

U kunt het milieuvignet niet aanschaffen bij een tankstation of langs de snelweg. Het vignet is uitsluitend online te koop. Wees daarom op tijd en bestel het vignet via onlinevignet.nl. De gemiddelde levertijd voor de milieusticker is 10 tot 14 werkdagen.

Ik heb geen milieusticker voor Disneyland Parijs, kan ik er toch heen?

Indien u geen milieusticker heeft kunt u er een aanvragen via onlinevignet.nl. Deze wordt binnen gemiddeld 10 tot 14 werkdagen verwerkt. Mocht u naar Disneyland parijs willen en geen milieusticker hebben ontvangen dan kunt u de bevestiging die u krijgt van ons gebruiken als bewijs van betaling. Men kan dan in sommige gevallen coulant omgaan met de situatie. Let op; het advies is om altijd het vignet op tijd aan te vragen om niet voor verassingen komen te staan! Vanwege de drukte en populariteit van Disneyland Parijs wil de Franse overheid dat men enkel het gebied inrijdt indien men in het bezit is van een milieusticker. Dus de Franse autoriteiten zullen streng controleren of dat ook het geval is.

Wat zijn andere verplichte regels wanneer u naar Disneyland gaat?

In heel Frankrijk dus ook in Disneyland Parijs dient u in uw auto te hebben:

  • alcoholtester
  • veiligheidsvest(en)
  • gevarendriehoek

Dit zijn verplichte regels voor automobilisten in Frankrijk. Ook op deze zaken wordt streng gecontroleerd. Heeft u deze items nog niet? Bestel ze eenvoudig via onze partner Bol.com via bovenstaande links.

In welke andere gebieden is een milieusticker verplicht?

U heeft behalve voor Disneyland Parijs ook een milieusticker nodig wanneer u andere Franse steden gaat bezoeken. Zo geldt er een eco vignet verplichting voor onder andere de steden Toulouse, Lyon, Vienne en Grenoble.

Back To Top