Vignet/ milieusticker voor Frankrijk aanvragen?

Gaat u binnenkort op reis naar Frankrijk dan is de kans zeer groot dat u in het bezit dient te zijn van een milieusticker/ vignet voor Frankrijk. Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent het aanvragen van een vignet voor Frankrijk. Vraag hier uw vignet direct aan!

Vignet informatie

  • Vignet wordt snel verwerkt
  • Vignet verloopt niet
  • Gratis thuisbezorgd

Milieusticker Frankrijk aanvragen​

Vraag via onlinevignet.nl uw milieusticker voor Frankrijk aan. Dit ecovignet is eenvoudig aan te vragen op een Nederlands aanvraagformulier!

Snelle verwerking vignet​

Zodra u de aanvraag indient gaan wij aan de slag om het vignet voor u te verwerken. U ontvangt binnen 2 dagen een bewijs.

24/7 klantenservice​

Heeft u een vraag over uw vignet aanvraag? Neemt u dan contact op met ons support team, 24/7 is deze bereikbaar via email.

Klanten beoordelen ons met een 9,5

Ecovignet, of in het Frans een vignet Crit’Air aanvragen? Dat kan via onlinevignet.nl. Via deze handige website regel je je milieusticker voor Frankrijk in enkele muisklikken!

Eco vignet Frankrijk in het kort

  • Verplicht voor steeds meer Franse steden
  • Je riskeert een boete als je geen vignet hebt
  • Je kunt het vignet online aanvragen en betalen met iDeal op een Nederlands formulier

Milieusticker Frankrijk aanvragen

Vraag via onlinevignet.nl het verplichte eco vignet voor verschillende Franse steden aan! Voorkom torenhoge boetes! Een milieusticker is het zelfde als een ecovignet of tolvignet dus met deze aanvraag zit je goed!

Franse milieuzones

In een groot aantal Franse steden, arrondissementen en departementen is een milieusticker verplicht, ook wel CritAir genoemd. Indien men geen ecovignet heeft riskeert men een boete van €65.

ANWB tolvignet Frankrijk

Een ANWB tolvignet voor Frankrijk is het zelfde als wat wij verlenen. Je kunt dus prima bij ons een ANWB tolvignet aanvragen voor Frankrijk.

Veilig betalen

Je kunt veilig afrekenen met iDeal, CreditCard, Paypal, bankoverschrijving of BanContact. Alles gaat via een beveiligde verbinding.

24/7 klantenservice

Heb je een vraag over de procedure of een lopende aanvraag? Schroom niet en bel, mail of whatsapp onze klantenservice!

Toekomstige milieuzones

Avignon
Arras
Annemasse
Bordeaux
Cannes
Clermont-Ferrand
Champlan
Baskische kust-Adour
Duinkerke (Dunkerque)
Dijon
Epernay
Faucigny, Glières, Bonneville
Lille
Le Havre
Montpellier
Parijs
Reims
Rouen
Saint-Etienne
Straatsburg (Strasbourg)
Saint Maur-des-Fossés
Toulouse
Marnevallei (Vallée de la Marne)

Hoe zit het met andere landen?

Voor elk land heb je een apart vignet nodig. Ik Duitsland kent men een Umwelt Plakette, de Italianen een ‘ticket per l’accesso’ en de Britten hebben een ‘congestion charge’.

Levertijd van de eco vignet (Air Quality Certificate)

In drukkere periodes kan de levertijd tot 4 weken bedragen, in de rustigere maanden is het ongeveer 10 werkdagen. Heb je het vignet aangevraagd maar nog niet op tijd voor vertrek ontvangen? Je ontvangt een mail bevestiging van de aanvraag welke kan fungeren als een bewijs van jouw bestelling en classificatie van jouw voertuig.

Wat is een vignet Crit’Air/ ecovignet/ milieusticker nou precies?

Ben je van plan om met de auto naar Parijs op reis te gaan dan heb je vanaf 1 juli 2017 verplicht een vignet nodig. Wanneer je deze sticker niet hebt riskeer een hoge boete van bijna 70 eur. Het vignet is niet alleen verplicht in Parijs maar ook in andere Franse steden zoals Lille, Lyon en Grenoble.

Vanwege het overschrijden van de maximale hoeveelheid stikstofoxide in het centrum van Parijs is de milieusticker ingevoerd. Wanneer de grens bereikt wordt kan de Franse overheid besluiten om bepaalde auto’s te weren om de grens naar een lager niveau te brengen. Onlinevignet.nl is een website die de reiziger ondersteunt met het aanvragen van een vignet, voor deze dienstverlening betaald u extra kosten. Via de site https://www.certificat-air.gouv.fr/ kunt je het ook aanvragen, dit is de site van de Franse overheid.

Milieusticker Frankrijk bestellen

Je kunt de sticker online bestellen via deze pagina. De pagina is volledig in het Nederlands beschikbaar en je kunt afrekenen met iDeal, Paypal, Creditcard of bankoverboeking. Let op: wees op tijd met het bestellen aangezien de verwerkingstijd op kan lopen tot wel 4 weken!